top of page

Complexul La Roată 3* din

Gura Humorului

 

la_roata_exterior_iarna_6.jpg

Descrierea pensiunii:

 Într-un secol al neliniștii și grabei, pensiunea La Roatã*** din inima Bucovinei le propune oaspeților sãi o întoarcere în timp, în vremuri statornice, când ziua era zi, masa – masã si casa – casã.

Nãscuta din respect și admirație pentru tradiția, arta și arhitectura Bucovinei și situatã la numai 500m de centrul orașului Gura Humorului, La Roatã*** este un muzeu al satului în miniaturã: cinci case țaranesti (Vasile, Anastasia, Zenovia, Elisabeta si Dumitru), vechi de 120 de ani, strãmutate lemn cu lemn pe proprietatea noastrã, îi duc pe cei care le trec pragul într-o călătorie în timp, în perioada copilăriei petrecute la bunici. În ce privește confortul, casele au încălzire centrală, baie proprie, televizor, conexiune wi-fi.

Tot La Roatã*** și-a mai gasit loc un spațiu pentru servirea micului dejun, cu bucate tradiționale pregătite în casã, din produse proaspete de la fermierii locali sau de la mica noastrã fermã de pãsãri ori din livada cu meri. Avem, de asemenea, un magazin de suveniruri, un loc de joaca pentru copii (in curte). o terasă rusticã în aer liber, iar cazarea modernã (de trei stele) este repartizata în 4 case (camere matrimoniale/twin și apartamente).

Sala de conferinte are o capacitate de 25 de locuri si toate dotarile necesare unui eveniment corporate.

Inchirierea de biciclete, parcarea si conexiunea wi-fi sunt gratuite.

la_roata_exterior_13.jpg

Tarif total: de la 400 lei/ căsuță/ noapte de cazare cu Mic Dejun.


 

Oferta este valabilă pentru sejururi în anul 2020. Tarifele sunt diferite în perioada Sărbătorilor legale.

bottom of page