top of page
Three-Frame Tea Set Photo Facebook Cover

Câteva cuvinte despre fiecare an:

2013

Cu emoții speciale, pe 25 Octombrie deschidem agenția noastră în centrul orașului natal, Bacău. Deși eram în acest domeniu din 2009, aceasta devenea cea mai mare provocare a vieții mele, aveam 26 de ani atunci. Fiecare rezervare îmi aduce entuziasm.

 

2014

Începe să se formeze o legătură cu turiștii, încrederea acestora ne face să atingem profit doar după 6 luni de activitate.

 

2015

Agenția crește frumos, în procente + 39% Cifră de Afaceri și + 23 % Profit.

Sunt Laureat al Galei Clubis pentru Cel mai bun Tânăr Antreprenor din Turism și din orașul Bacău.

 

2016

În paralel cu agenția, urmăm cursurile de ghid local și ghid național. Practica o facem în zone interesante: Sarmisegetuza, Sibiu, Sighișoara, Lacu Roșu (cu vârful montan Suhardu Mic), Borovets și Chișinău.

 

2017

Soția mea, Delia, începe activitatea la agenție, un domeniu cu totul nou pentru ea. Se dedică în totalitate, turiștii noștri o îndrăgesc iar eu sunt încântat că agenția devine cu adevărat o afacere de familie.

 

2018

Mărim capitalul social de la 200 lei, minimul necesar pentru o societate, la 25.200 lei.

Schimbăm licența, din agenție detailistă devenim agenție organizatoare, astfel diversificăm serviciile oferite turiștilor noștri.

 

2019

Am organizat primele sejururi cu ghid Atlas Trip, pentru grupuri de turiști fideli, în Portugalia și Andaluzia. Au fost experiențe foarte frumoase, pe care nu le vom uita...

2020

A fost un an nebun, cu multe lecții! Am rezistat pentru că - nu mai este niciun dubiu - avem cel mai frumos job din lume!

 

2021

În sfârșit ne-am mutat într-un spațiu nou (Bacău, Calea Mărășești 102B): mai mare, mai călduros și...mult mai frumos!

E o bucurie să fim aici în fiecare zi.

La ce ne pricepem cel mai bine:

 

City Break-uri

 

Avem o mulțime de sisteme de rezervări performante care ne permit să găsim combinații de zboruri și cazări la tarife ideale. O mare parte din cifra noastră de afaceri se datorează de altfel biletelor de avion. Lucrând la Blue Air în trecut, am rămas atașat de această parte a turismului.

Dintre toate destinațiile pentru City Break-uri, cele mai frumoase vacanțe cred că le organizăm pentru Spania, Portugalia și Italia, țări pe care le vizităm frecvent.

Turiștii noștri au posibilitatea de a rezerva la noi o mulțime de servicii complementare, cum sunt transferurile de la Aeroport, tururi de oraș, excursii în zonă, bilete de intrare la atracții turistice și multe altele.

 

Circuite

 

Unul dintre cele mai sensibile produse turistice, îl tratăm cu grijă și ne place să analizăm alături de turiștii noștri itinerariile de vacanță. Experiența în organizarea circuitelor este decisivă pentru alegerea circuitul potrivit.

 

Croaziere

 

În ultimii ani am preferat vacanțele în croazierele MSC deci pe acestea le cunoaștem cel mai bine și le considerăm extrem de atractive pentru orice categorie de turiști.

Noi oferim asistența profesionistă înainte, în timpul și după terminarea vacanței.

Avem pregătite sfaturi utile pentru fiecare zi în croazieră astfel încât să fie cu adevărat o vacanță de vis.

 

 

Sejururi Charter

 

De mulți ani ofertăm o multitudine de destinații cu chartere de vacanță, dacă ar fi să aleg doar una la care suntem foarte buni, aceasta ar fi Hurghada, Egipt. Nu doar că este o destinație superbă, dar am avut parte de o pregătire profesionistă la fața locului.

 

 

 

Țările vizitate până acum

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

  

Cum ținem legătura

 

Facebook

Blog

Whatsapp

Newsletter

bottom of page