top of page

Hotel Floare de Colț 3*

din Mânăstirea Humorului,

jud. Suceava

Tarife pentru 2020 (pentru Sărbători tarifele pot fi diferite):

  • Cameră dublă/ twin pentru 2 persoane: 244 lei pe noapte, cu Mic Dejun inclus.

  • Cameră single: 187 lei pe noapte, cu Mic Dejun inclus.

  • Copil mai mic de 7 ani, fără pat suplimentar: 22 lei, cu Mic Dejun inclus.

  • Copil mai mare de 7 ani, cu pat suplimentar: 82 lei, cu Mic Dejun inclus.

  • Al treilea adult, cu pat suplimentar: 102 lei, cu Mic Dejun inclus.

Situat în stațiune montană, în apropierea pârâului Chilia, la 60 km de orașul Suceava, hotelul compus din parter, 2 etaje și mansardă, pune la dispoziția oaspeților posibilități de cazare pentru 100 de persoane, în 30 de camere și 1 apartament. Restaurantul cu o capacitate de 80 de persoane, permite și desfășurarea de evenimente și activități de team building.

Inconjurat de păduri și în apropiere de obiective turistice, îți oferă posibilitatea să alegi între metodele de relaxare. Dispune de foișor și grătar, iar copiilor le asigură distracția în parcul de aventură. 


Facilități în camere: cablu TV, încalzire centrală, camere cu baie, baie cu cabină de duș, acces pentru animale, mic dejun la cerere, demipensiune la cerere, pensiune completă la cerere


Facilități în unitate: restaurant, sală de mese, bar, bucătărie, frigider, terasă, terasă acoperită, sală de conferințe, parcare păzită, grădină, foișor, leagăn, grătar, room service, asigură transport (de la aeroport, gară, etc), organizare nunți, aniversări, petreceri, simpozioane, închirieri atv-uri, plimbări cu trăsura / căruța / sania trasă de cai, acoperire rețele de telefonie.

bottom of page