Complex Egreta Hidroturism 3* din Uzlina 

 

12916262.jpg
12916256.jpg

Cameră dublă la etaj sau balcon, în Vilă sau Bungalow: 900 lei/ 2 persoane/2 nopți.

Cameră dublă la parter în bungalow: 1000 lei 2 persoane/ 2 nopți.

Tarifele sunt valabile în intervalul 28 August - 27 Septembrie 2020.

10% Reducere se oferă pentru cazarea în intervalul 28 Septembrie - 25 Octombrie 2020.

20% Reducere se oferă pentru cazarea în intervalul 26 Octombrie - 13 Decembrie 2020.

12916246.jpg

Egreta Hidroturism se află într-o zonă retrasă din inima Deltei Dunării, integrat perfect in natura, la 20 de minute de mers cu barca de cel mai apropiat sat, Murighiol. Proprietatea oferă conditiile ideale pentru relaxare si recreere, un teren de tenis cu instalaţie de nocturnă, un restaurant şi servicii de calitate si confort in camere spatioase si elegante cu mobilier nou, cu balcon sau terasă.

Daca petreceti o vacanta, sau cel putin un weekend in Delta Dunarii la Egreta Hidroturism, nu ratati o plimbare cu barca cu motor pe canalele si lacurile din zona. Veti avea parte de adrenalina si minunatul spectacol al naturii.

Proprietatea este situata intr-un spatiu generos,pe malul canalului Uzlina si dispune de 6 bungalouri cu cate 2 camere duble spatioase fiecare; inca 4 camere duble la etajul unuia dintre bungalouri si alte 5 camere in cladirea restaurantului.

Toate unităţile de cazare au aer condiţionat, acces gratuit la internet wireless, balcon sau terasă, TV cu ecran plat cu canale prin satelit şi o baie privată cu duş şi articole de toaletă gratuite. Unele unitati au o chicinetă complet utilată, cu un cuptor cu microunde şi frigider.

Restaurantul complexului Egreta serveşte specialităţi de peşte, precum şi mâncăruri cu specific internaţional şi românesc. În fiecare zi este oferit un mic dejun diversificat. În timpul verii, oaspeţii pot lua masa pe terasa proprietăţii sau se pot relaxa în grădina. Egreta Hidroturism are şi un bar care serveşte o gamă largă de băuturi.

Sunt disponibile facilităţi de grătar. La cerere, se pot organiza diverse excursii cu ghid în barcă şi activităţi de pescuit şi birdwatching pe lacurile din zona sau pe Dunare. Dispunem de o gama larga de ambarcatiuni cu diverse tipuri de motoare astfel incat va putem oferi orice tip de excursie pe apa.

Oaspeţii de la Egreta Hidroturism pot folosi gratuit terenul de tenis. Terenul este accesibil la orice ora, fiind dotat cu instalatie de nocturna.

Vă rugăm să reţineţi că tarifele nu includ taxa de intrare în Rezervaţia Biosferei Delta Dunării.

La un cost suplimentar se oferă servicii de transfer de la/la Murighiol (66 lei de persoană/ dus-întors). În sat este disponibilă o parcare privată (tariful 10 lei/ mașină zi).

Periodic se organizeaza evenimente la care va invitam sa participati (initiere in caiac, concursuri de pescuit stationar si spinning pe incintele din apropiere sau pe lacurile naturale si canale, trasee in inima Deltei sau cu iesire la Marea Neagra, concursuri de tenis de camp, initiere tenis de camp),

Va asteptam in acest colt de paradis unde natura se intalneste cu civilizatia!

Excursii opționale:

1. Lacurile Uzlina-Isac-Isacel si canalele aferente.

Se face o excursie de circa 2 la 4 ore cu barci lente (catamaran) si se vad pasarile si flora specifice perioadei. În functie de numarul de participanti si durata, tariful este 90-120 lei/persoana.

2. Uzlina-Crisan-Letea-Sulina si retur la Egreta Hidroturism.

 

Se viziteaza padurea Letea (se achită 20 lei/persoana transportul auto la fața locului) si orasul Sulina. Sunt aproximativ 3 ore-3 ore si jumatate de mars pe apa si circa 3 ore transport auto si vizita la padurea Letea (stejari seculari; dune nisip; cai salbatici) și 1-2 ore vizita Sulina (faleza, farul vechi, cimitirul, plaja). Tariful este 180-200 lei/persoana.

 

3. Acest traseu se poate prelungi cu o ora de mers si de la Sulina se trece pe la hotelul nostru plutitor Delta-Marine situat pe canalul cordon litoral (langa mare),se iese in mare la varsarea Dunarii la Sf.Gheorghe si apoi retur la Uzlina. Tariful este 225-250 lei persoana; cu opririle aferente excursia dureaza circa 10 ore.