Recomandările noastre pentru Grecia

Early Booking - Vara 2021

Transport individual

Perioada selectată pentru ofertă 23 Iunie - 30 Iunie 2021 (7 nopți)


Hotel: Ouranopolis Princess 2* din Ouranopolis, brațul Athos

Masă: Mic Dejun
Cameră: Dublă cu vedere la mare
Tarif Early Booking (10% reducere) pentru 2 adulți și 1 copil de maximum 11 ani: 440 Euro.
Descriere: Un mic hotel economic, construit pe un deal, la 100 m de drumul principal. Camere confortabile, cu toate facilitățile, o piscină mică, internet, atmosferă caldă. Acces facil spre Ouranupoli, cu magazine, baruri și taverne, TV LCD (22¨), acces gratuit la internet Wi-Fi, duș, uscător de păr, balcon.
Servicii zilnice de menaj, schimb de lenjerie - de 3 ori pe săptămână.
 

Hotel: Royal Grand Hotel 4* din Kanoni

Masă: Mic Dejun

Cameră: Dublă cu vedere la mare

Tarif Early Booking (20% reducere) pentru 2 adulți și 1 copil de maximum 11 ani: 548 Euro

 

Descriere: Stil modern, teritoriu frumos, vedere panoramică la mare, camere confortabile, restaurante, baruri, internet, piscină, servicii de calitate. În apropiere se găsesc magazine, baruri, cafenele, taverne grecești.

Hotelul a fost renovat în 2018.

Pista aeroportului este în apropierea hotelului deci poate fi zgomotos.

Galini Sea Apartments din Benitses

Masă: -

Cameră: Suită cu vedere la mare

Tarif Early Booking pentru 2 adulți și 1 copil de maximum 11 ani: 675 Euro

 

Descriere: Un hotel mic pe malul mării, o gamă de apartamente spațioase cu bucătărie, internet gratuit. In apropiere de hotel sunt magazine, taverne și baruri.

Facilitati camere: colț de bucătărie (aragaz electric cu 2 plite, ceainic electric, vesela), frigider, aer condiționat, duș, uscător de păr, TV prin satelit, seif (gratuit), internet Wi-Fi gratuit, balcon / terasă. 2 paturi de o persoană.

Suite SV Balcon mare, living cu bucătărie, dormitor.

Curatenie zilnică in camere, schimbarea lenjeriei de pat - de 2 ori pe săptămână.

Şezlonguri și umbrele - gratuite.

Hotel Messonghi Beach 3* din Messonghi

Masă: All Inclusive

Cameră: Dublă comfort cu vedere la mare

Tarif Early Booking pentru 2 adulți și 1 copil de maximum 11 ani: 675 Euro

 

Descriere: Complex hotelier de dimensiune mare, format dintr-o cladire cu cinci etaje (Poseidon), o cladire cu trei etaje (Riverside), cladire cu un etaj (River Houses) si bungalouri. Vaste zone verzi, un mini parc acvatic, restaurante și baruri, piscine, magazine, internet, piscine pentru copii, un mini club pentru copii, sport.

Facilitati camere: aer condiționat, TV prin satelit, internet Wi-Fi (contra cost), duș, mini-frigider, uscător de păr (în unele camere; cu garantie și la cerere), balcon / terasă. Curatenie in camere - zilnic, schimbarea lenjeriei de pat - de 2 ori pe săptămână, schimbarea prosopului - de 3 ori pe săptămână.

Comfort Double 2 paturi de o persoană, pat suplimentar pliabil sau pat pentru copii. Camerele sunt situate în clădirea centrală.

Georgalas Sun Beach Villa

 

Masă: Mic Dejun

Cameră: Triplă cu vedere la mare

Tarif Early Booking (10% reducere) pentru 2 adulți și 1 copil de maximum 11 ani: 572 Euro

 

Descriere: Hotel confortabil, de dimenisuni mici, situat la distanta mica de plaja. Servicii de calitate, acces internet.

Facilitati camere: aer condiționat, TV prin satelit, mini-frigider, seif (gratuit), uscător de păr (la cerere, la recepție), duș, telefon, internet Wi-Fi gratuit, balcon.

Serviciul de curatenie in camere și schimbarea prosoapelor - zilnic, schimbarea lenjeriei - de 2 ori pe săptămână.

Plajă cu nisip la 15 m, nisip (locuri de intrare cu pietre). Şezlonguri și umbrele - gratuit. 1 umbrelă și 2 șezlonguri - pe cameră.

Condiții de plată flexibile:

 

♦ 7% avans la înscriere. Înscrierea este recomandată să fie până pe 30 Decembrie 2020, după această data estimăm creșterea tarifelor de cazare.

♦ 8% se achită până la 31 ianuarie 2021;

♦ 85% se achită cu 21 de zile înainte de începerea sejurului.

 

Cu minimum 22 zile înainte de plecare, indiferent de motiv, aveți posibilitatea de a modifica gratuit perioada sejurului (pentru 2021 sau 2022), hotelul sau destinația pentru orice destinație din Grecia din portofoliul furnizorului. Se vor achita doar eventualele diferențe de tarif.

Ofertele speciale au locuri limitate. Te rugăm să ne contactezi pentru alte perioade sau criterii dorite. De asemenea, îți vom oferi părerea noastră personală despre hoteluri și vom alege cu plăcere o vacanță potrivită așteptărilor. 

 

Iată de ce să rezervi la noi această vacanță:

  • interacționezi cu un om, nu cu un website, pe care îl poți contacta atunci când ai nelămuriri sau dificultăți;

  • avem sisteme de rezervări moderne, cu multe camere disponibile pentru confirmare imediată, chiar dacă pe unele site-uri apar ca epuizate;

  • avem o experiență de 11 ani în domeniu:

  • vizităm hotelurile și primim feed-back real de la turiștii noștri;

  • oferim asistență de urgență, în timpul vacanței 24/ 7, nu doar înainte de plecare;

  • alegem atent furnizorii cu care colaborăm, pe baza recenziilor turiștilor noștri; sigur nu sunt cei mai ”ieftini” dar, prin asistența și experiența lor, ne oferă siguranță;

  • suntem aici pentru soluții, indiferent de problemele care pot apărea în viața dumneavoastră, așa cum am fost în timpul izolării, zilnic telefonul nostru a fost deschis!

S.C. ATLAS TRIP S.R.L. | Cod fiscal 32313774 |Nr inreg Reg. Com. J4/967/2013 | Sediu Social: Mun. Bacau, strada Cornisa Bistritei nr 20, apart. 32, jud Bacau | Punct de lucru: Calea Marasesti nr 5, latura stanga a Casei de Cultura –Bacau | Licenta de organizator, nr. 44 / 24.10.2018| Brevet de turism nr. 23327 - Vasai Alexandru Nicusor | Polita de asigurare Seria I nr. 54606 (valabilitate 22.10.2020 - 21.10.2021) | Capital social 25200 Lei I Operator de date cu caracter personal avand numarul de inregistrare - 35101 | A.N.P.C.  I Politica de confidențialitate I Condițiile pentru comercializare a serviciilor și a pachetelor | Oferta de asigurări pentru vacanțe

 

          Copyright 2020  © S.C. ATLAS TRIP S.R.L.