top of page

Cabana Fulg de Nea 3* din Predeal

 

Locație ideală
Recomandare economică

Crăciun 2020

Perioada recomandată pentru această ofertă este 24 - 27 Decembrie 2020 (3 nopți).

Tarif total: 810 lei / 2 persoane/ cameră dublă/ 3 nopți de cazare.

 

Servicii incluse: cazare in camera dubla, fără masă.

Revelion 2021

Periooada recomandată pentru această ofertă este 30 Decembrie 2020 - 02 Ianuarie 2021 (3 nopți).

Tarif total: 1200 lei / 2 persoane/ cameră dublă/ 3 nopți de cazare.

 

Servicii incluse: cazare in camera dubla, fără masă.

Descrierea unității de cazare este următoarea:

Locatia noastra este la fel de primitoare in orice anotimp, înconjurată de munți si păduri, Cabana Fulg de Nea, este locul ideal pentru cei care doresc sa evadeze din aglomeratia orasului si sa respire aerul curat al munților, Orașul Predeal fiind delimitat de cele 3 masive : Postavarul, Piatra Mare si Bucegi.

Situată exact la baza partiei Clabucet, în sezonul de iarna, unitatea noastra turistica, este locul perfect pentru iubitorii sporturilor din sezonul rece, cabana, beneficiind, de centru pentru inchiriat schiuri, echipamente de schi, scoala profesionala de schi cu cei mai buni monitori.

Clasificata la 3 stele, Cabana Fulg de Nea este o locație minunată si pe timpul verii, potrivită pentru organizarea taberelor de copii, team building, focuri de tabără, drumetii.

Cabana are o capacitate de 100 de locuri de cazare si dispune de camera duble, camera triple si apartamente iar la cerere se pot adaugă si pături suplimentare, fiecare cu baie proprie, tv prin cablu, internet si balcon.

In restaurantul primitor al cabanei noastre, turistii pot servi din meniul bogat, preparate tradiționale pregătite cu multă atenție, de cei mai iscusiti bucatari.

Se poate achita cu vouchere de vacanță
bottom of page