Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume Hotel


Numar stele


Destinatie

Vezi mai mult

Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 76 hoteluri

DUBAI JUMEIRAH, Emiratele Arabe Unite

Descriere hotelHotelul hotel nou are 208 camere si este situat in cartierul Al Satwa Bur Dubai la 10 minute de mers pe jos de plaja publica Jumeirah Beach Pana la aeroportul din Dubai 20 minute de mers cu masina Hotelul a fost deschis in septembrie . . .

DUBAI-CITY DOWN TOWN, Emiratele Arabe Unite

Descriere hotelApartine grupului hotelier THE ADDRESS HOTELS RESORTS Situat in centrul cartierului Burj Dubai Downtown la 15 minute de mers cu masina de aeroportul Dubai Cladirea hotelului este conectata printr-un pasaj interior cu ce . . .

BARSHA HEIGHTS, Emiratele Arabe Unite

Descriere hotelFace parte din lantul hotelier INTERCONTINENTAL HOTELS GROUP Situat la 25 km de aeroportul international din Dubai intre sectorul Dubai Marina si soseaua Sheikh Zayed Deschis in anul 2007 ultima renovare a avut loc in anul 2015 Ho . . .

DUBAI-CITY AL BARSHA, Emiratele Arabe Unite

Descriere hotelFace parte din lantul hotelier ACCOR GROUP Situat in cartierul Al Barsha in apropiere de centrul comercial Mall of the Emirates vis-a-vis de statia de metrou Sharaf DG Metro Station la 25 km de aeroportul international din Dubai Des . . .

DUBAI-CITY SHEIKH ZAYED ROAD, Emiratele Arabe Unite

Descriere hotelFace parte din lantul hotelier JUMEIRAH GROUP Situat in centrul Dubaiului pe magistrala Sheikh Zayed in apropiere de centrul international de expozitii si centrul financiar international din Dubai Capodopera unica a arhitecturii urba . . .

DUBAI-CITY DEIRA, Emiratele Arabe Unite

Descriere hotelHotel situat in Deira in cartierul comercial Bani Yas peste drum de malul marii si aproape de centrele comerciale specializate in mirodenii si aur Construit in 1964 Recent a avut loc reparatia hotelului camerele sunt renovate Hotelul . . .

DUBAI-CITY DEIRA, Emiratele Arabe Unite

Descriere hotelFace parte din lantul hotelier ACCOR MAF HOSPITALITY   Situat in centrul cartierului Deira peste drum de renumitul centru comercial Deira City Centre si de statia de metrou la 10 minute de mers cu masina de aeroportul din Dubai de Pi . . .

DUBAI-CITY DEIRA, Emiratele Arabe Unite

Descriere hotelFace parte din grupul hotelier ACCOR Situat in apropiere de centrul istoric din Dubai si centrul comercial Al Ghurair nu departe de statia de metrou Al Rigga la 5 km de aeroportul international din Dubai Deschis in anul 2010 Hot . . .

DUBAI-CITY DEIRA, Emiratele Arabe Unite

Descriere hotelFace parte din grupul hotelier ACCOR Situat in centrul cartierului Deira vis-a-vis de renumitul centru comercial Deira City Center si de statia de metrou la 10 minute de mers cu masina de aeroportul din Dubai de Piata de Aur de cartie . . .

DUBAI JUMEIRAH BEACH RESIDENCE, Emiratele Arabe Unite

Descriere hotelApartine lantului hotelier Hilton Worldwide Situat la 35 km de aeroportul Dubai si la 25 km de centrul orasului Dubai - Downtown pe plaja Jumeirah Beach in centrul Dubai Marina la 10 minute de mers cu masina de zonele de afaceri de In . . .

DUBAI-CITY DEIRA, Emiratele Arabe Unite

Descriere hotelApartine grupului HILTON WORLDWIDE Situat in cartierul Deira in aproierea principalelor centre comerciale a bancilor si centrelor de afaceri vis-a-vis de chei Pana la aeroport sunt 10 min pana in centrul orasului - 5 min A fost const . . .

DUBAI-CITY AL BARSHA, Emiratele Arabe Unite

Descriere hotelFace parte din lantul hotelier ACCOR Situat in cartierul Al Barsha la 200 m de centrul comercial Mall of the Emirates alaturi de statia de metro la 20 de minute de mers cu masina de aeroportul din Dubai Deschis in anul 2009 . . .

DUBAI-CITY AL BARSHA, Emiratele Arabe Unite

Descriere hotelFace parte din grupul hotelier ACCOR HOTELS Situat pe soseaua Sheikh Zayed in cartierul Al Barsha la 25 km de aeroportul Dubai in imediata apropiere a centrului comercial Mall of the Emirates Deschis in anul 2009 ultima renovare a avu . . .

DUBAI JUMEIRAH, Emiratele Arabe Unite

Descriere hotelApartine lantului hotelierINTERCONTINENTAL HOTELS GROUP Hotelul amplasat in cartierul de afaceri al orasului la 10 km de Aeroportul International Dubai Deschis in anul 2008m ultima renovare a avut loc in anul 2016 Hotelul are o cladire . . .

DUBAI-CITY DEIRA, Emiratele Arabe Unite

Descriere hotelApartine grupului hotelier FLORA GROUP Situat la 4 km de aeroportul Dubai in centrul cartierului Deira la 200 m de cea mai apropiata statie de metrou la 5-15 minute de mers cu masina de cele mai mari centre comercial . . .