Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Roma cu Atlas Trip

Perioada 05 - 09 Iunie 2019 (4 nopți/5 zile)
Cu monumentele excelent conservate, vegetația luxuriantă, specialitățile culinare îmbietoare și ospitalitatea localnicilor, Roma ne plasează într-un cadru cinematografic în care noi suntem actorii principali.


Ziua 1, Miercuri - 05 Iunie 2019


Întâlnire cu însoțitorul de grup în Aeroportul din Bacău, la ora 12.20. Decolare spre Italia și aterizare la modernul Aeroport Fiumicino la ora 15.45. Transfer la Hotel pentru înregistrare și primirea camerelor. Timp liber pentru acomodarea cu zona. Urmează 4 nopți de cazare la Hotelul Regina Margherita 3* sau altul similar, localizat aproape de stația de metrou, ideal pentru vizitare.Ziua 2,  Joi - 06 Iunie 2019

Mic Dejun. Prin Turul Romei Antice cu ghidul local, vă invităm la o călătorie înapoi în timp. Mai precis, cu aproximativ 2770 de ani în urmă, atunci când,  pe Colina Palatină din Forumul Roman, lua naștere Roma. Au urmat regi și consuli, care i-au condus destinele, până în vremea marilor împărați. Ei ne-au lăsat mărturii ale fulminantei ascensiuni a Imperiului roman: Colosseumul, Forurile imperiale, Columna lui Traian. Pe toate aceste obiective le vizităm în circa patru ore. Vom vorbi despre Octavian, primul împărat, despre Nero, Vespasian sau Traian.

După-amiază urmează o plimbare relaxantă alături de însoțitor în Trastevere,  “cartierul romanilor din Roma“, care ne dezvăluie o atmosferă poetică, aici ne oprim pentru un prânz tradițional delicios. Descoperim Bazilica Sfânta Maria din Trastevere, pe vremuri catedrala acestui cartier și traversăm Insula Tibrului – teritoriul unei clinici legendare. Admirăm Teatrul lui Marcellus – dedicat de Împăratul Augustus nepotului său.

Cazare Hotel 3* - Roma.


Ziua 3, Vineri - 07 Iunie 2019

            

           Mic Dejun. Ne reîntâlnim cu ghidul local pentru a vizita (opțional) Muzeele Vaticanului, Pinacoteca, Camerele lui Rafael, Capela Sixtină, Biserica și Piața Sfântul Petru într-un tur de cca 4 ore.

       Ne deplasăm după-amiază alături de însoțitor, pe lângă secretosul castel Sant'Angelo, spre atmosfera romantică a Pieței Navona, vizităm Panteonul - anticul templu, perfect conservat, și aruncăm moneda norocoasă la Fontana di Trevi -  spectaculoasa operă de artă comandată de Papa Clement al XII-lea în secolul XVIII. Cazare Hotel 3* Roma.Ziua 4, Sâmbătă - 08 Iunie 2019


Mic Dejun. Opțional, parcurgem o călătorie relaxantă cu trenul către liniștitul oraș Tivoli. Aici vizităm Villa d’Este – un spectacol renascentist incredibil creat de arhitectul Pirro Ligorio, ne întoarcem apoi la Roma cu o amintire unică. La retur în oraș se acordă timp liber pentru cumpărături sau se fac plimbări alături de însoțitor.

Cazare Hotel 3*  Roma.Ziua 5, Duminică - 09 Iunie 2019

Mic Dejun. Surpriză delicioasă din partea agenției cu savoare “culturală”, în înima orașului. Suntem “întâmpinați” de noile tendințe vestimentare pe via Condotti. Ne încântă privirea Piața Spaniei – un veritabil studio cinematografic și continuăm călătoria spre Piazza del Popolo – locul unde soarele din Roma strălucește cel mai frumos. Urcăm la Grădina Pincio din Villa Borghese și ne bucurăm de o splendidă panoramă asupra orasului. Vizita noastră se incheie la Bazilica Santa Maria del Popolo – îmbogățită de operele lui Rafael, Caravaggio și Bernini.

Transfer către Aeroport la ora 14.15. Decolare spre casă, aterizăm la Bacău la ora 20.45.

Tarifele Early Booking ale pachetului:
Tarifele standard ale pachetului

Loc în cameră dublă

604 Euro

Loc în cameră single

786 Euro

Al treilea adult

sau copil în cameră cu 2 adulți

514 Euro* Tarifele sunt dinamice, se pot modifica în funcție de strategia hotelierilor și a companiei aeriene. Nu vor fi afectați de  modificare turiștii care vor avea avansul achitat.


Activități opționale:

 • Muzeele Vaticanului (cca 4 ore) cu ghid local vorbitor de limba română și bilete de intrare incluse. Se vor vizita: Muzeele Vaticanului, Pinacoteca, Camerele lui Rafael, Capela Sixtină, Biserica si Piața Sfântul Petru. Grupul minim necesar: 10 persoane. Tarif 49 Euro de persoană.


 • Tivoli și Villa d'Este (cca 5 ore) - deplasare cu trenul, din Roma, plimbare pietonală în orașul Tivoli cu insoțitorul de grup și vizită cu ghidul local al Villei d'Este.  Grupul minim necesar: 10 persoane. Tarif: 38 Euro de persoană. Pentru tineri (vârsta până în 25 de ani) și seniori (peste 65 de ani) se acordă o reducere de 10 Euro.

În cazul în care sunt mai puțin de 10 doritori, activitățile (turul Romei Antice și al Muzeelor Vaticanului) se vor desfășura fără ghid local, doar cu însoțitorul de grup, turiștii având posibilitatea de a opta pentru ghid audio într-o limbă de circulație internațională, la intrările în obiectivele turistice.

Înscrierile în excursiile opționale sunt necesare cu minimum 15 zile înainte de plecare, prin achitarea unui avans de 30 %.


Tarifele includ:

 • Bilet de avion Blue Air pentru ruta Bacău-Roma-Bacău;

 • Toate taxele de aeroport;

 • Serviciul de check-in online;

 • Bagaj de mana de 10 kg (dimensiuni 55x40x20cm);

 • Transfer Aeroport–Hotel–Aeroport;

 • 4 nopți de cazare la Hotel Regina Margherita 3* sau similar, la Roma, cu maximum 900 m distanță de gura de metrou;

 • Micul Dejun;

 • Turul cu ghid local ”Roma Antică” de cca 4 ore;

 • Tururi pietonale alături de însoțitorul de grup;

 • Bilete de intrare la Colosseum, Forumul Roman și Colina Palatină;

 • Asigurarea de insolvență pentru pachetul propriu creat de agenția organizatoare Atlas Trip.


Tarifele nu includ:

 • Opțional bagaj de cală de 20 kg – 50 Euro de persoană/ dus-întors;

 • Opționale : Asigurarea medicală + storno: 79 de lei de persoană. Pachetul se emite doar cu minimum 32 de zile înainte de plecare;

 • Taxa turistică (se achită la recepție, cca 4 Euro de persoană, pe noapte)

 • Intrările la obiectivele turistice (mai puțin Colosseum, Forumul Roman și Colina Palatină);

 • Transportul cu mijloacele de transport în comun (metrou sau autobuz);

 • Activitățile opționale: Muzeele Vaticanului și Tivoli;

 • Upgrade Opțional: Cazare la Hotel Villa Morgagni 4* cu Mic Dejun și BONUS Vizita Ghidată la Muzeele Vaticanului - 109 Euro de persoană (locuri foarte limitate).

Orar de zbor (ore locale, pot apărea modificări):

05 Iunie 2019, Bacău 14.30 – Roma Fiumicino 15.50

09 Iunie 2019, Roma Fiumicino 17.30– Bacău 20.45.


Termeni de plată :

Avans la înscriere: 30 % (inclusiv pentru tariful Early Booking).

Termen limită pentru restul de plată : 12 Mai 2019.


Informații utile :

Hotelul va fi nominalizat cu 15 zile înainte de plecare.

Grupul minim necesar pentru ca această plecare să fie garantată este de 10 persoane.


Deplasările de la Hotel în centrul orașului și retur, vor fi efectuate cu mijloacele de transport în comun, plătibile la fata locului. Acestea vor fi necesare până la punctele de plecare în tururile ghidate sau către opționala la Tivoli.

Agenția nu este răspunzătoare pentru modificările orarului de zbor sau pentru întârzieri, acestea fiind responsabilitatea companiei aeriene și a autorităților aeroportuare.Doriți această vacanță în altă perioadă?

Dacă deja sunteți un mic grup (minimum 6 persoane) vă oferim același program în altă perioadă, pe care o stabilim împreună, în funcție de planurile noastre și ale dumneavoastră. Plecarea va fi garantată.

Fiind primii înscriși, veți beneficia astfel de tarif preferențial iar rugămintea noastră este să ne anunțați cu cel puțin 3 luni înainte de data plecării, astfel vom avea timp să înscriem și alți turiști, nu mai mult de 18 în total, pentru comoditatea vizitării.