Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Andaluzia cu Atlas Trip


Perioada 19 - 24 Mai 2019 (5 nopți)

Ziua 1, 19 Mai 2019

Ne întâlnim la Aeroportul Otopeni la ora 05.00 dimineața, pentru formalitățile de check-in și îmbarcare. Decolare către Malaga la ora 07.00. Aterizare și transfer de la Aeroport la Hotel. Cazare la Hotel Best Siroco 4* din Benalmadena, sau similar. Timp liber pentru acomodare cu stațiunea, plaje și piscine. Urmează 5 nopți de cazare în spectaculoasa Costa del Sol, cu Mic Dejun și Cină.

Ziua 2, 20 Mai 2019

Mic Dejun. Timp liber la dispoziția turiștilor sau excursie opțională la Gibraltar cu observarea delfinilor.

Prin această activitate vom simți de aproape bucuria salturilor fantastice executate de către delfini; dacă iubiți animalele și natura veți fi încântați să observați de aproape, din vapor, cele trei specii de delfini din Gibraltar! La retur ne vom bucura de timp liber pentru cumpărături în Gibraltar, pe Calle Real, un bulevard de 1 km ideal pentru toate gusturile.


Ziua 3, 21 Mai 2019

Mic Dejun.  Timp liber la dispoziția turiștilor sau excursie opțională la Granada.

Frumusețea arăbească a orașului de la poalele Munților Sierra Nevada, poate fi admirată la Alhambra, Palatul lui Carol al V-lea și grădinile Generalife, cu bilete de intrare incluse. Alhambra, citadelă și palat maur, a fost construită în secolul XIII, este inclusă în patrmimonial mondial UNESCO și cea mai bine întreținută clădire din acea perioadă. Carol al V-lea a demolat o parte din complexul arhitectural pentru a-și construi palatul cu numele său, în secolul XVI. Generalife sunt grădinile atașate palatului, utile pentru recreerea și relaxarea regilor musulmani din Granada. Ne vom plimba apoi prin Albaicin, cartierul maur al orașului și vom ajunge în punctul de observație San Nicolas, cu impresionante priveliști. Din nou în oraș vom descoperi împrejurimile Capelei Regale, Piața Alcaiceria, Monumentul Corral del Carbon și alte locuri de interes cultural și istoric.

Ziua 4,  22 Mai 2019

Mic Dejun. Timp liber la dispoziția turiștilor sau excursie opțională la Sevilla.

Pătrundem în capitala Andaluziei, cu o frumoasă arhitectură, influențată de romani, arabi și evrei, un oraș ”cald” renumit pentru ospitalitatea localnicilor. Vom începe turul ghidat cu vederi panoramice asupra orașului: Paseo de Colon, Plaza de América, Avenida de las Palmeras, Parcul María Luisa și râul Guadalquivir, care împarte orașul îm două părți: Sevilla și Triana. Ne vom opri apoi la Plaza de Espana, emblematică pentru oraș. Vom cizita Grădinile Murillo și mai întârziu ne vom bucura de străzile înguste, pline de mister și liniște, din cartierul Santa Cruz. Continuăm vizita cu splendida Catedrală a Seviliei care datează din secolul XV și este a treia ca mărime după ”Sfântul Petru” din Roma și ”Sfântul Pavel” din Londra. Avem timp liber pentru prânz și ne revedem la Torre del Oro, din secolul XIII, despre care se spune că a fost odată acoperit de aur.


Ziua 5, 23 Mai 2019

Mic Dejun. Timp liber la dispoziția turiștilor sau excursie opțională la Ronda.

Astăzi vom fi fermecați de orașul istoric Ronda, faimos pentru coridele pasionale și priveliștile care îți taie răsuflarea. Vizităm Plaza de Toros, cea mai veche arenă spaniolă pentru coride și sursă de inspirație pentru pictorul Goya, într-un tur ghidat care cuprinde și Poarta Almocabar, Biserica Sfântului Spirit, Piață Primăriei și Biserica Santa Maria cea Mare. Mai târziu mergem la crama locală și muzeul vinului Bodegas La Sangre de Ronda, unde vom degusta vinurile locale.

La retur ne vom opri pentru 45 de minute în centrul stațiunii Marbella, unde ne putem plimba sau putem fotografia.


Ziua 6. 24 Mai 2019

Mic Dejun. Check-out. Timp liber sau plimbare alături de însoțitorul de grup. Vă vom surprinde cu ideile noastre pentru a ne lua rămas-bun de la Andaluzia! Transfer spre Aeroport pentru decolare la ora 19.00  cu aterizare la Otopeni la ora 23.55.


Tarifele Early Booking ale pachetului valabile până pe 20 Aprilie 2019:

Tarifele standard ale pachetului:

Loc în cameră dublă

730 Euro

Loc în cameră single

890 Euro

Al treilea adult

sau copil peste 12 ani

în cameră cu 2 adulți

600 Euro

Copil 2-12 ani în

cameră cu 2 adulți

550 EuroTarifele excursiilor opționale:


Gibraltar cu observarea delfinilor (1 zi)

55 Euro

Granada cu Palatul Alhambra

(1 zi)

90 Euro

Sevilla (1 zi)

74 Euro

Ronda (1 zi)

52 Euro

Reducere Specială pentru

4 excursii rezervate în agenție

15 Euro

Tariful include:

 • Bilete de avion Blue Air/ Wizz Air pentru ruta Otopeni - Malaga - Otopeni;

 • Taxele de aeroport;

 • Bagaj de mână de 10 kg (55x40x20 cm);

 • Serviciul de prioritate la îmbarcarea Wizz Air din Malaga;

 • Serviciul de check-in online;

 • Transfer Aeroport-Hotel-Aeroport;

 • Serviciile însoțitorului de grup, autorizat pentru însoțirea grupurilor de turiști, în străinătate;

 • 5 nopți de cazare  la Hotel Best Siroco 4* din Costa del Sol, sau similar;

 • Mic Dejun și Cină;

 • Asigurarea de insolvență pentru pachetul propriu creat de agenția organizatoare Atlas Trip;

 • Asistență turistică de urgență 24 ore din 24.


Tariful nu include:

 • Opțional bagaj de cală de 20 kg, dus-întors: 56 Euro;

 • Taxa turistică pentru cazarea în Spania (se achită la recepție);

 • Asigurarea Travel - Medicală și Storno (79 lei de persoană);

 • Excursiile opționale (se achită cu minimum 21 zile înainte de plecare);

 • Transportul cu mijloacele de transport în comun, plătibile la fața locului.


Orar de zbor (poate suferi modificări):

Otopeni 07.00-10.20 Malaga

Malaga 19.00-23.55 Otopeni

Condiții de înscriere:

50% avans.

Restul cu 21 de zile înainte de plecare.

Conditii de retragere:

45 % penalizare cu mai mult de 20 zile înainte de plecare ;

100 % penalizare cu mai puțin de 21 de zile înainte de plecare.

Informații utile:

Deplasările de la Hotel în centrul orașului și retur, vor fi efectuate cu mijloacele de transport în comun plătibile la fata locului.

Agenția nu este răspunzătoare pentru modificările orarului de zbor sau pentru întârzieri, acestea fiind responsabilitatea companiei aeriene sau a autorităților aeroportuare.

De cele mai multe ori explicațiile ghizilor locali vor fi în limba engleză, însoțitorul de grup va asigura traducerea în limba română în caz de necesitate. În cazul în care sunt mai puțin de 6 persoane înscrise într-o excursie opțională, aceasta se va desfășura cu ghidul vorbitor de limbă engleză și franceză (după preferința turiștilor), fără însoțitor.

Pot apărea modificări ulterioare în program, fără afectarea calității serviciilor.

Tarifele pot crește în zilele următoare, în funcție de strategia hotelierilor sau a companiei aeriene. Nu vor fi afectați de modificările de tarif, turiștii care s-au înscris deja. Locurile se pot bloca telefonic, gratuit, pentru 24 de ore.

Asigurarea Travel se poate emite în ziua rezervării sau ulterior, dacă sunt mai mult de 31 de zile până la plecare.

Deplasările doar cu însoțitorul de grup (excepție pentru excursiile opționale) vor fi în grup redus, de maximum 19 turiști. Plecarea este garantată iar numărul maxim de turiști înscriși de agenție va fi 19.

Clasificarea hotelurilor din program este în conformitate cu standardele existente în țara respectivă și poate să nu coincidă cu normele de clasificare din România. Hotelurile nominalizate în program pot suferi modificări până la data plecării, în funcție de condițiile specifice care pot apărea între momentul publicării programului și data plecării. Dacă aceste schimbări sunt impuse de furnizorul local, întotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locație/confort. Majoritatea hotelurilor nu dețin camere triple. În unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, în funcție de disponibilitate. Patul suplimentar poate fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc. Distribuția camerelor la hoteluri se face de către recepțiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepție, asistat de reprezentantul agenției. Pentru anumite facilități din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); în momentul sosirii la hotel solicitați recepționerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.


Doriți această vacanță în altă perioadă?

Dacă deja sunteți un mic grup (minimum 6 persoane) vă oferim același program în altă perioadă, pe care o stabilim împreună, în funcție de planurile noastre și ale dumneavoastră. Plecarea va fi garantată.

Fiind primii înscriși, veți beneficia astfel de tarif preferențial iar rugămintea noastră este să ne anunțați cu cel puțin 3 luni înainte de data plecării, astfel vom avea timp să înscriem și alți turiști, nu mai mult de 18 în total, pentru comoditatea vizitării.