Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Lisabona cu Atlas Trip

Perioada 03 - 08 Septembrie 2019 (4 nopți de cazare)Programul vacanței:


Ziua 1, 03 Septembrie 2019

Ne întâlnim la Aeroportul Otopeni la ora 05.00 pentru formalitățile de check-in și îmbarcare. Decolare la ora 07.15 și aterizare la Lisabona la 09.55. Transfer de la Aeroport în oraș. Tur alături de ghidul local (cca 3 ore) în care vom descoperi cartierele tradiționale Chiado, Alfama și Baixa. Nu vor lipsi spectaculoasele piețe Rossio, Figueira și Comércio.

Cazare la Hotel Miraparque 3* sau similar.

Urmează 4 nopți de cazare în capitala Portugaliei.


Ziua 2, 04 Septembrie 2019

Mic Dejun. Timp liber sau excursie opțională cu ghid, la Sintra, Cascais și Cabo da Roca.

Aici vom avea intrarea inclusă la Palatul Pena, cu cele 200 de hectare de grădini, poduri și fântâni. Urmează timp liber pentru vizitarea străzilor pitorești ale Sintrei, incluse în patrimoniul UNESCO. Nu uitați să gustați celebrele deserturi locale Queijadas și Travesseiros. Opțional prânz alături de grup sau timp liber pentru prânz. Ne deplasăm apoi spre Cabo da Roca - cel mai vestic punct al Europei Continentale. Vom călători de-a lungul Coastei Atlanticului până la Cascais, pe lângă Plaja Guincho și Boca do Inferno (Gura Iadului). Cascais este cunoscut în întreaga lume ca un fost sat pescăresc transformat într-un loc de recreere pentru famiile nobile. În drum spre Lisabona, ne vom bucura de vederi panoramice asupra Cazino-ului din Estoril, unul dintre cele mai mari din Europa.
Ziua 3, 05 Septembrie 2019


Mic Dejun. Timp liber la dispoziția turiștilor sau excursie opțională la Fatima, Obidos și Nazare.

Vom începe călătoria noastră cu o vizită la Obidos, orașul medieval cu străzi pitorești, înconjurat de ziduri albe din secolul XIV.

La Alcobaca, vizităm Mânăstirea inclusă în patrimoniul mondial UNESCO (intrare inclusă) unde admirăm mormintele faimoase ale Regilor Pedro și Ines de Castro, descoperim astfel tragica lor poveste de iubire.

Ne oprim la Nazare, sat pescăresc tradițional, unde vizităm centrul istoric. Aveți posibilitatea de a rezerva prânzul într-un restaurant tradițional sau de a savura prânzul într-un alt restaurant ales de dumneavoastră.

La Batalha vizităm Mânăstirea inclusă în Patrimoniul Mondial UNESCO (intrare inclusă). A fost nominalizată în 2007 ca una dintre Cele 7 Minuni ale Portugaliei, trebuie neapărat s-o vedem!

În final vom zita Fatima, centrul Credinței Catolice, esențial pentru Pelerinajul Mondial. Vom explora Sanctuarul alături de Bazilică și Capela Aparițiilor după care vom avea timp liber pentru activități religioase, înainte de returul la Lisabona

Ziua 4, 06 Septembrie 2019


Mic Dejun. Deplasare matinală alături de însoțitorul de grup, cu mijloacele de transport în comun (inclusiv vapor), la Statuia Cristo Rei (urcare opțională cu liftul, prin interior) de unde ne vom delecta cu cele mai frumoase priveliști asupra Lisabonei. Ne deplasăm apoi spre stațiunea Costa da Caparica unde ne vom întâlni cu Oceanul Atlantic și plaja superbă. Timp liber pentru plajă, baie în ocean și prânz.

Seara vă invităm opțional la un spectacol de fado opțional (cca 3 ore), muzica tradițională portugheză care ne va ”trimite” în altă lume prin emoțiile puternice declanșate. Intrarea include: aperitiv, felul principal, desert, ½ sticlă vinul casei, apă minerală, cafea, însoțitor de grup.
Ziua 5, 07 Septembrie 2019.

Mic Dejun. Check-out. Timp liber sau plimbare alături de însoțitorul de grup. Vă vom surprinde cu ideile noastre pentru a ne lua rămas-bun de la Lisabona! Transfer spre Aeroport pentru decolare la ora 23.30 cu aterizare la Otopeni a doua zi, la ora 05.40.


Tarifele standard ale pachetului

Loc în cameră dublă

638 Euro

Loc în cameră single

743 Euro

Al treilea adult

sau copil peste 12 ani

în cameră cu 2 adulți

474 Euro

Copil 2-12 ani în

cameră cu 2 adulți

424 Euro


Tarifele excursiilor opționale:


Excursie de 1 zi la Sintra, Cabo da Roca, Cascais și Estoril

cu intrare la Palatul Pena

80 Euro fără prânz.

93 Euro cu prânz inclus.

Excursie de 1 zi la Fatima, Obidos și Nazare

cu intrări la Mânăstirile Alcobaca și Batalha

80 Euro fără prânz.

94 Euro cu prânz inclus.

Bilet de intrare la Spectacol de Fado cu Cină (fără transport)

53 Euro

Reducere Specială  pentru

3 activități rezervate

12 Euro


Tariful include:

 • Bilete de avion Blue Air pentru ruta Otopeni - Lisabona - Otopeni;

 • Taxele de aeroport;

 • Bagaj de mână de 10 kg (55x40x20 cm);

 • Serviciul de check-in online;

 • Transfer Aeroport-Hotel-Aeroport;

 • Tur de oraș cu ghid local;

 • Serviciile însoțitorului de grup, autorizat pentru însoțirea grupurilor de turiști, în străinătate;

 • 4 nopți de cazare cu mic dejun la Hotel Miraparque 3* sau alt hotel similar, în oraș, la maximum 800 m de stația de metrou;

 • BONUS Asigurarea medicală;

 • Asigurarea de insolvență pentru pachetul propriu creat de agenția organizatoare Atlas Trip.


Tariful nu include:

 • Taxa turistică pentru cazarea în Portugalia (se achită la recepție);

 • Opțional bagaj de cală de 20 kg: 60 Euro/ dus-întors;

 • Excursiile opționale (se achită cu minimum 21 zile înainte de plecare);

 • Transportul în oraș, cu mijloacele de transport în comun, plătibile la fața locului.


Orar de zbor (poate suferi modificări):

Otopeni 07.15 - Lisabona 09.55

Lisabona 23.30 - Otopeni 05.40


Condiții de înscriere:

50% avans.

Restul cu 21 de zile înainte de plecare.

Conditii de retragere:

45 % penalizare cu mai mult de 20 zile înainte de plecare ;

100 % penalizare cu mai puțin de 21 de zile înainte de plecare.


Informații utile:


Agenția nu este răspunzătoare pentru modificările orarului de zbor sau pentru întârzieri, acestea fiind responsabilitatea companiei aeriene sau a autorităților aeroportuare.

De cele mai multe ori explicațiile ghizilor locali vor fi în limba engleză, însoțitorul de grup va asigura traducerea în limba română în caz de necesitate. În cazul în care sunt mai puțin de 6 persoane înscrise într-o excursie opțională, aceasta se va desfășura cu ghidul vorbitor de limbă engleză și franceză (după preferința turiștilor), fără însoțitor.

Pot apărea modificări ulterioare în program, fără afectarea calității serviciilor. Tarifele pot crește în zilele următoare, în funcție de strategia hotelierilor sau a companiei aeriene. Nu vor fi afectați de modificările de tarif turiștii care s-au înscris deja. Locurile se pot bloca telefonic, gratuit, pentru 24 de ore.

Deplasările doar cu însoțitorul de grup (excepție pentru excursii opționale) vor fi în grup redus, de maximum 19 turiști. Plecarea este garantată iar numărul maxim de turiști înscriși de agenție va fi, astfel,19.

Clasificarea hotelurilor din program este în conformitate cu standardele existente în țara respectivă și poate să nu coincidă cu normele de clasificare din România. Hotelurile nominalizate în program pot suferi modificări până la data plecării, în funcție de condițiile specifice care pot apărea între momentul publicării programului și data plecării. Dacă aceste schimbări sunt impuse de furnizorul local, întotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locație/confort. Majoritatea hotelurilor nu dețin camere triple. În unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, în funcție de disponibilitate. Patul suplimentar poate fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc. Distribuția camerelor la hoteluri se face de către recepțiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepție, asistat de reprezentantul agenției. Pentru anumite facilități din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); în momentul sosirii la hotel solicitați recepționerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.