Turismul este arta noastră
Nou: Circuit Portugalia marele tur!     Nou: Amsterdam inflorirea lalelelor!     Lisabona la Picioarele lui Cristo Rei!     Sufletul Andaluziei-Sejur cu Ghid în Costa del Sol!     ROMAntica Cetate Eternă-Noul Circuit Atlas Trip, din Bacău!    
Gura Humorului Pensiunea Loredana 3 stele
 

Puncte Forte: Pensiunea noastră preferată din România!

Testată personal!

 

 
 
 
 
PENSIUNEA LOREDANA 3* Gura Humorului
 
 
 
 
 
Pensiunea Loredana  te invita intr-o vacanta de aproape o saptamana, in care sa te relaxezi si sa te  bucuri de o parte din manastirile pictate din Moldova de Nord. Am pregatit pentru dumneavoastra pachetul turistic Hai in Bucovina cu tichete de vacanta, pachet ce include 5 nopti cazare cu demipensiune (mic dejun +  cina) si 1 excursie la manastiri.
 
Tarif: 1450 lei, sejur pentru 2 persoane.
 
 Servicii incluse: 
 
  • 5 nopti cazare in camere duble ( 2 pers.  in camera dubla )
  • 5 mic dejun ( bufet )
  • 5 cine ( meniu Fix, traditional Bucovinean )
  • toate mesele sunt servite dupa traditia Bucovineana.
  • 1 excursie la manastiri cu ghid si transport asigurat.
Se viziteaza Manastirea Voronet, renumita prin Albastrul de Voronet, Muzeul Obiceiurilor Populare din Bucovina, Catedrala cu hramul Nasterii Maicii Domnului din centrul orasului Gura Humorului.
 
 Nu sunt incluse: 
 
  • Taxa de intrare la manastiri, muzee (5 lei/pers.) 
  • Taxa foto si video ( nu la toate manastirile se plateste taxa)       
  •  Transportul de la domiciliul turistului pana la Pensiunea Loredana.
 
De retinut: 
 
Copiii pana la 4 ani care dorm in pat cu parintii au gratuit cazare si masa                    
Copiii de la 5 la 10 ani care dorm in pat cu parintii vor plati  50% din valoarea pachetului.
 
 
Statiunea turistica Gura Humorului este situat la limita estică a Obcinilor Bucovinei, la confluenţa Humorului cu râul Moldova, de la acesta provenind numele oraşului. Gura Humorului este situat la o altitudine de ca. 470 m, având un climat cu proprietăţi sedative si are o populatie de 15.600 locuitori. Locul a fost căutat, încă din a doua jumătatea secolului al XIX-lea, ca staţiune climaterică. Oraşul se găseşte la 35 km. faţă de municipiul Suceava Prima menţionare documentară a localităţii a fost pe 26 februarie 1490, într-un act emis de cancelaria lui Ştefan cel Mare. La 10 septembrie 1782, în Gura Humorului este mutat comandamentul militar austriac, care construieşte o fortareaţă. După anul 1800, în localitate încep să se stabilească germani, poloni, evrei, ucraineni etc., întemeind, în 1835, colonia cu numele ,,Bori”. În 1835 localitatea este legată telegrafic cu Viena, iar în 1904 este declarată oraş.
Accesul cu trenul:
Se face prin Statia CFR Gura Humorului Oras, aflata la 1,8 Km distanta de Pensiunea Loredana.
Pensiunea Loredana asigura transferul de la Statia CFR Gura Humorului la pensiune si retur in mod gratuit.
La cerere se poate asigura transfer de la Statia CFR Suceava sau Aeroport contra cost .
 
La 1200 metri de Pensiunea Loredana se afla cea mai noua si moderna partie de schi din Bucovina si mai mult, din intreaga Moldova. Pârtia Soimul a fost construită în zona de agrement Ariniş, având o lungime de 1478 m. Pârtia dispune de telescaun, nocturna, tunuri de zapada, iar in sens opus acesteia spre cartierul Voronet a fost construita partia Soimul 2, dedicata incepatorilor, lungă de 550 de metri, lată de 60 de metri şi cu o înclinaţie de 20%.
 
 
 
 
 
Doriți detalii suplimentare despre aceste oferte? Scrieți-ne aici!
Nume:
E-mail:
Mesaj: