Turismul este arta noastră
Nou: Circuit Portugalia marele tur!     Nou: Amsterdam inflorirea lalelelor!     Lisabona la Picioarele lui Cristo Rei!     Sufletul Andaluziei-Sejur cu Ghid în Costa del Sol!     ROMAntica Cetate Eternă-Noul Circuit Atlas Trip, din Bacău!    
Hotel Alunis 3 stele din Sovata

 

 

HOTEL ALUNIS 3* situat in statiunea balneoclimaterica Sovata la 100 m de Lacul Ursu, pune la dispozitia turistilor 284 locuri de cazare in camere duble, cu 2 paturi sau cu pat matrimonial, cu baie proprie. Hotelul Alunis se afla la o distanta de  doar 2 minute de mers pe jos de Lacul Ursu. Ofera o piscina interioara deschisa tot timpul anului si un centru spa bine dotat. Camerele sunt izolate fonic si au balcon. Fiecare camera are zona de relaxare, TV prin cablu, telefon international, frigider, internet wireless, articole de toaleta gratuite si baie privata cu dus.


Centrul spa al Hotelului Alunis ofera o cadă cu hidromasaj, tratamente de masaj, un solar si o sala de fitness modern echipata. In timpul iernii, asiguram monitor de schi pentru partia din statiune. Pentru copii, Hotelul Alunia ofera un loc de joaca.

La Restaurantul de la Hotelul Alunis va puteti bucura de muzica live si o gama larga de mancaruri traditionale romanesti. Barul serveste bauturi locale si internationale.

 

TARIFE 2019

1.Tarifele pentru pachete de odihna (cazare si masa)

 

Perioada      Cazare in cam dbl cu demipensiune
( bon valoric 60 lei/pers) /zi sau pensiune completa meniu fix
Cazare in cam.dbl cu pensiune completa
( bon valoric 80 lei/pers)/zi
 
  02.01-12.01.2019                             191 lei/pers/zi ( 268 lei Sgl ) 212 lei/pers/zi  
  13.01-15.06.2019              160 lei/pers/zi ( 220 lei Sgl ) 186 lei/pers/zi  


• Toate camerele au telefon, frigider, TV, CATV, WI-FI, uscator de par, halate de baie, minibar.
• Pentru copiii intre 2 si 6 ani (neimpliniti) se va achita 20 lei/copil/zi taxă utilități (include accesul gratuit la piscina),
• Pentru copiii intre 6 si 14 ani (neimpliniti) se va achita 40 lei/copil/zi taxă utilități (include accesul gratuit la piscina),
• Pentru copiii care nu au implinit 14 ani patul suplimentar este la tarif de 60 lei / noapte (include accesul gratuit la piscina),
• Pentru copiii care au implinit 14 ani patul suplimentar este la tarif de 85 lei / noapte (include accesul gratuit la piscina),
• Tariful pentru camera single este 80% din tariful unei camere duble la care se adauga c/v tipului de masa dorit ;
• Pretul de cazare include intrarea la piscinele cu apa dulce si sarata, saune, sala de fitness.
• Meniul fix se acorda pentru minim 5 zile de cazare in afara perioadei de sezon.
• Exceptie de la aceste tarife se face in perioadele cu pachete speciale .


 

2. Tarife pachete de tratament, valabile incepand cu data de 20.01.2019 (cazare, masa (meniu fix )si tratament reumatologic/ginecologic sau respirator in baza proprie de tratament): 

 
Pachet tratament PROFILACTIC
 
5 zile cu 7 nopti cazare !
 
Tarif: 1427 lei/pers
 
Supliment single: 410 lei
 
Informatii utile:
• Acest pachet se recomanda doar unor anumite afectiuni ginecologice, si anume: colpite cronice; metrite si metroanexite cronice , boli ale peritoneului si ale tesutului celular din bazin ,pelviperitonite cornice, tulburari functionale, sechele postoperatorii .Nu se adreseaza afectiunilor de sterilitate primara si secundara.
• Pe parte reumatologica, se recomanda in urmatoarele afectiuni: boli ale articulatiilor, boli ale oaselor, muschilor si tendoanelor , boli ale sistemului nervos periferic .


 
Pachet tratament CURATIV( MEDIU )
 
7 zile cu 9 nopti cazare !
 
Tarif: 1823 lei/pers
 
Supliment single: 500 lei
 
Informatii utile:

• Acest pachet se recomanda doar unor anumite afectiuni ginecologice, si anume: colpite cronice; metrite si metroanexite cronice; boli ale peritoneului si ale tesutului celular din bazin , pelviperitonite cronice; tulburari functionale , sechele postoperatorii.
• Pe parte reumatologica, se recomanda in urmatoarele afectiuni: boli ale articulatiilor , boli ale oaselor, muschilor si tendoanelor , boli ale sistemului nervos periferic .


 
Pachetele includ:

• Masa meniu fix (trei mese pe zi) sau la cerere se elibereaza contravaloarea meniului fix in tichete valorice, masa servindu-se "a la carte" la restaurant,unde tarifele contin TVA 
(valoarea bonurilor valorice este de 60 lei / zi / pers).
• 4 proceduri / zi, efectuate in zilele lucratoare (procedurile fiind minore si sunt prescrise de medicul Bazei de Tratament in urma unui consult medical).
• Consultatia medicala.
• Accesul la piscina cu apa dulce,saune si sala de fitness.
• Parcare gratuita.

 

Doriți detalii suplimentare despre aceste oferte? Scrieți-ne aici!
Nume:
E-mail:
Mesaj: