Turismul este arta noastră
Nou: Circuit Portugalia marele tur!     Nou: Amsterdam inflorirea lalelelor!     Lisabona la Picioarele lui Cristo Rei!     Sufletul Andaluziei-Sejur cu Ghid în Costa del Sol!     ROMAntica Cetate Eternă-Noul Circuit Atlas Trip, din Bacău!    
Hotel Dorna 4 Stele din Vatra Dornei

Statiunea Vatra Dornei, supranumita si “Perla Bucovinei”, este situata la o altitudine de 802 m in Depresiunea Dornelor, la 112 km distanta de Suceava si 89 km de Bistrita Nasaud, la confluenta Bistritei Aurii cu Dorna. Regiunea Dornelor este ferita de vanturi fiind aparata de Carpati care ocrotesc zona. Zona are un climat temperat continental de nuanta alpina, cu o temperatura medie anuala de 4,5 grade C.

Hotelul Dorna de patru stele din Vatra Dornei este locul unde confortul dumneavoastra este asigurat de cele mai bune servicii si facilitati si unde va puteti bucura de o ambianta calda, relaxanta si rafinata, indiferent ca sunteti intr-o excursie sau din motive de afaceri. Situat in inima frumoasei statiuni Vatra Dornei, la baza Partiei Parc, Hotelul Dorna pune la dispozitia dumneavoastra 40 spatii de cazare dotate modern, camere tip Standard sau Superior, Apartamente Standard, Apartamente Superior si Suite Superior.

Tarife in lei/ camera/noapte

 

Cazare in :

Tarife

Camera dubla 3*

299 Lei 

Camera dublă standard (4*)

320  Lei 

Cameră dublă superior (4*)

345  Lei 

Apartament standard (4*)

365  Lei 

Apartament superior 4*

395  Lei 

Suita superior 4*(4 persoane)

730  Lei 

În tarifele de mai sus este inclus micul dejun  și acces la : piscina interioara incalzita, sauna salina , sauna  finlandeză, saună umedă , camera rece si sala de fitness .

Doriți detalii suplimentare despre aceste oferte? Scrieți-ne aici!
Nume:
E-mail:
Mesaj: