Turismul este arta noastră
Nou: Circuit Portugalia marele tur!     Nou: Amsterdam inflorirea lalelelor!     Lisabona la Picioarele lui Cristo Rei!     Sufletul Andaluziei-Sejur cu Ghid în Costa del Sol!     ROMAntica Cetate Eternă-Noul Circuit Atlas Trip, din Bacău!    
Pensiunea Lostrita 3 Flori din Buhalnita Neamt

 

Pensiunea Lostrița 3*** se află drept pe malul Lacului Bicaz (cunoscut și sub denumirea de Lacul Izvorul Muntelui), în mijlocul unui peisaj fermecâtor. Padurile veșnic verzi ce o înconjoară sunt o oază de liniște și aer curat. Aici regăsiți păstrate intacte spiritul și natura satului traditional de munte. Camerele și terasele oferă o priveliște unică spre azuriul strălucitor al mării dintre munți, peste care se înalță Ceahlăul, cu legendarul Varf Toaca. Dotarile de calitate, interioare si exterioare, asigura atat confortul modern necesar cat si posibilitatea de a simti placerea timpului petrecut in inima naturii.

Cheful Restaurantului va pune la dispozitie un menu cu preparate locale romanesti - borsuri si tochituri moldovenesti, faimosul păstrăv în cetină, vin de casa, cornata sau sirop de brad- dar si din bucataria clasica. Pasionatii de activitati in aer liber pot pescui, se pot plimba pe malul lacului sau practica sporturi nautice- cu barcile din dotare sau proprii. Posibilitatile de agrement sunt numeroase. Aflata in centrul unei harti turistice remarcabile de la Lostrita se ajunge cu usurinta in peste 20 puncte de interes.Copiii se pot bucura de cele două locuri de joacă aflate în interior respectiv exterior.

 

AdresăBuhalnita, comuna Hangu, Buhalnița 617241, județul Neamț.

 

Descrierea camerelor:

Apartament cu două camere, un pat matrimonial și o canapea extensibilă mare, cu o baie mare și balcon cu priveliște către pădure.

 
Număr camere: 2
Număr maxim de adulți: 4
Număr maxim de copii: 2
 
 
O cameră mare, cu baie și balcon cu vedere spre lacul Izvorul Muntelui Bicaz și legendarul munte Ceahlău.
 
Număr camere: 8
Număr maxim de adulți: 2
Număr maxim de copii: 1
 
Pensiunea nu dispune de paturi suplimentare.
 
 
 
Perioada: 01 Octombrie 2018 - 30 Aprilie 2019.
 
Tipul camerei Tarif pe cameră, pe noapte de cazare cu masă inclusă, în Lei Valoarea Mesei A la Carte inclusă, pe cameră, pe noapte de cazare, în Lei
Cameră dublă 245  110
Apartament 370 165

 

 
 
Perioada: 01 Mai - 30 Septembrie 2018 și 01 Mai - 30 Septembrie 2019.
 
Tipul camerei Tarif pe cameră, pe noapte de cazare cu masă inclusă, în Lei Valoarea Mesei A la Carte inclusă, pe cameră, pe noapte de cazare, în Lei
Cameră dublă 260  110
Apartament 400 165

 

Tarifele nu sunt valabile în perioadele de Sărbători (Crăciun, Revelion, Paști, etc.).

Pentru grupuri de peste 10 persoane, se pot organiza cine romantice pe lac, cu pește la grătar și plimbare de 2h 30 min. 

Pensiunea Lostrita pune la dispozitia oaspetilor numeroase posibilitati de relaxare si agrement: pescuit, vanatoare, drumetii, vizite la stana, ping-pong, karaoke, jocuri (rummy,carti de joc, table), relaxare in aer liber la iarba verde (gratar, balansoar, plimbari).

Camera se poate bloca pentru 24 de ore, cu cel puțin 7 zile înainte de plecare. La momentul rezervării se achită 10% avans, restul cu 15 zile înainte de check-in.

 

Doriți detalii suplimentare despre aceste oferte? Scrieți-ne aici!
Nume:
E-mail:
Mesaj: