Turismul este arta noastră
Nou: Circuit Portugalia marele tur!     Nou: Amsterdam inflorirea lalelelor!     Lisabona la Picioarele lui Cristo Rei!     Sufletul Andaluziei-Sejur cu Ghid în Costa del Sol!     ROMAntica Cetate Eternă-Noul Circuit Atlas Trip, din Bacău!    
Despre noi
interior agentia Atlas Trip
 Misiunea noastra

Ne dorim sa fim agentia de turism pentru intreaga ta familie, aici vei gasi agentul tau de turism care te va ajuta sa-ti planifici vacantele, te va informa mereu cu privire la ofertele speciale pentru destinatiile tale preferate si te va salva in situatiile complicate.
Cea mai mare bucurie pentru noi este ca suntem platiti sa facem munca pe care o iubim, acum nu ramane decat sa-ti indeplinim visul !

interior agentie Atlas Trip
Povestea fondatorului

Dupa terminarea studiilor de specialitate in tara, eu, Alexandru Vasai, am obtinut o bursa de studii la Facultatea de Economia Turismului in orasul italian Rimini – o parte a Lumii unde se “respira” turism. Studiile si practica de acolo m-au format cu succes in acest domeniu. Am revenit in tara si am acumulat o experienta notabila in cadrul unei companii aeriene de succes si a unei agentii de turism tour-operatoare cu traditie. In acesti ani am obtinut urmatoarele certificate/ atestari :

  • Membru al Clubului de Experti Internationali in destinatia Viena;
  • Certificate de expert pentru destinatiile Catalunya, Malta, Tenerife, Elvetia, Madrid, Disneyland Paris;
  • Certificat de expert pentru produsele tour-operatorilor Thomas Cook, Rail Europe,  City Sightseeing Worldwide, Explore !, 1st Class Holidays;
  • Organizator si insotitor de grup pentru excursii la Bologna, Barcelona, Londra, Paris, Roma, Venetia, Vicenza;
  • Participant la excursii de studiu in urmatoarele tari : Austria, Bulgaria, Cehia, Grecia, Ungaria;
  • Organizator si insotitor de grup pentru excursii in Romania destinate turistilor straini;
  • Brevet de Turism pentru functia de Manager in Activitatea de Turism eliberat de Autoritatea Nationala pentru Turism;
  • Certificate de Competente Lingvistice eliberate de Centrul Lingvistic din Emilia-Romagna pentru limbile: Italiana, Engleza, Franceza si Spaniola.

          Toate aceste reusite reprezinta baza solida la care voi adauga viziunea mea de viitor si multa munca de echipa pentru succesul agentiei Atlas Trip !

Exterior Agentie Atlastrip
 Vrei sa tinem legatura ?

  Viziteaza-ne pe Facebook

  Citeste articolele noastre pe Blog

Aboneaza-te la Newsletter-ul agentiei

 Parteneri autorizati pentru :

 parteneri Atlas Trip