Turismul este arta noastră
Nou: Circuit Portugalia marele tur!     Nou: Amsterdam inflorirea lalelelor!     Lisabona la Picioarele lui Cristo Rei!     Sufletul Andaluziei-Sejur cu Ghid în Costa del Sol!     ROMAntica Cetate Eternă-Noul Circuit Atlas Trip, din Bacău!    

Vrei sa-ti rezervi vacanta mult dorita acum? Iata etapele necesare :

 

 

a)      Ne contactezi telefonic la: 0334.405.644 / 0748.650.230 sau prin e-mail la contact@atlastrip.ro / atlas.trip@yahoo.com . La numărul de mobil ne poți contacta și prin aplicațiile Whatsapp sau Viber.

b)      Dupa ce verificam locurile disponibile, te contactam rapid pentru a-ti transmite conditiile de calatorie si disponibilitatea.

 

Unele pachete de vacanta sunt disponibile pentru o confirmare imediata (sejururi la care avem camere garantate, circuitele si cazarile in marile orase europene), pentru altele se primeste confirmarea in maximum 72 ore de la achitarea avansului (in 90% dintre cazuri, confirmarea se primeste in mai putin de 24 ore).

 

c)      Ne transmiti numele complete ale turistilor si, pentru copii, data nasterii. De asemenea, ne vei comunica datele pe care le doresti pentru facturare.

d)      Iti transmitem factura proforma prin fax sau e-mail (in format pdf), impreuna cu un contract cu turistul semnat si stampilat al carui format il poti vizualiza aici .

e)      Achiti avansul necesar pentru rezervare.

f)        Primesti confirmarea scrisa pe e-mail. .

NOU ! Acum poti alege GRATUIT sa primesti confirmarea rezervarii prin SMS !

 

g)      Achiti restul de plata pana la data scadenta mentionata in factura proforma (de obicei cu 20 zile inainte de plecare).

h)      Iti transmitem documentele de calatorie si factura fiscala pentru serviciile achitate.

 

 

 

Cum poti achita :

 

a)      cash la sediul agentiei ( Calea Marasesti nr 5, Bacau, latura stanga a Casei de Cultura, vis-à-vis de ferestrele Barrier)

b)  prin depunerea numerarului la o sucursala a Bancii ING din Romania (mare atentie, unele sucursale nu au casierii) lista completa este aici: http://www.ing.ro/ingb/ing-in-romania/sucursale.html

NOU: Acum puteți achita facturile și la sediile băncii Unicredit.

c)      transfer bancar (ordin de plata sau Internet Banking)

d)     cu un card, la sediul agenției. Tranzacțiile prin această metodă se efectuează în Lei iar, dacă valoarea inițială este în Euro, se convertește la cursul de vânzare ING. Nu se percepe niciun comision față de plata cu numerar.

e)     cu tichete de vacanță dacă beneficiarul tichetelor este unul dintre turiști și dacă serviciile sunt prestate în România

f)    cu un card Visa sau Mastercard accesând linkul trimis de agenție odată cu factura în lei. Pagina de plată este administrată de Mobilpay și imediat se primește confirmarea plății.

 

 

Cum doresti sa fii facturat ?

 

            In mod normal, factura emisa va fi pentru persoana fizica dar, daca doresti facturarea pentru o persoana juridica, te rugam sa mentionezi acest lucru in momentul rezervarii. In cazul in care comanda este efectuata in numele unei persoane fizice dar doresti facturarea pentru persoana juridica te rugam sa ne trimiti un e-mail solicitand acest lucru si indicand datele necesare facturarii. Adresa de e-mail folosita trebuie sa fie aceeasi din momentul rezervarii.

 

Cum vrei sa primesti documentele de calatorie si factura fiscala ?

 

Noi ti le putem transmite :

 

a)      la sediul agentiei

b)      prin e-mail

c)      prin fax

d)      prin posta .

 

 

Datele dumneavoastra personale sunt in siguranta datorita politicii de confidențialitate a societatii pe care o puteti accesa aici.